ibiza muziek
Ibiza Muziek  ibiza muziek


IBIZA MUZIEK
Alles over muziek op Ibiza, compleet overzicht

Muziek maakte het eiland Ibiza absoluut wereldberoemd.
Het Witte eiland is bekend om zijn extravagante nachtleven en opzwepende zomerfeesten in de wereldberoemde clubs van Ibiza, die tientallen jaren terug al parties van internationale faam hosten, zoals Cream, Manumission, Armada, Pukka up, Wonderland, en meer recent F*** Me I’m Famous, Defected In the House en Judgement Sundays met Judge Jules ..... en nog veel, veel meer.
De inspirerende muziek scene van het eiland was de bakermat van veel hedendaagse DJ’s van wereldfaam. Muziek Hits, geboren in Ibiza, veroveren de wereld zeer  snel!
De beste DJ’s ter wereld vervullen de residenties van de grootste clubs, om liefhebbers van hun muziek naar de clubs te trekken, zoals de Nederlandse DJ’s / Producers Tiësto, Armin van Buuren, Sander van Doorn, Ferry Corsten, Hardwell, Chucky, Afrojack en nog veel meer.

San Antonio, Ibiza is de thuisbasis van het ’West End’, een beroemde feestwijk van San Antonio, een echte must voor vele feestgangers, met veel verschillende stijlen dance muziek, zoals: Breaks, Electro, Hard House, Heavy Metal, Hip Hop, House, Rock, Techno, Trance, Progressive evenals Underground, Latin music, Reggae en Soul.
En natuurlijk bestaat er sinds de eind jaren tachtig ook de echte Ibiza Muziek, - syn. Balearic Beat - gekenmerkt door zijn up-tempo club house van krachtige grooves gemengd met Spaanse invloeden, die beroemd gemaakt werd door Club Amnesia op Ibiza.
De alom bekende Spirit van Ibiza wordt toegevoegd door het gebruik van synthetische snaar-instrumenten, het geluid van golven, mandolines en gitaren en zweverige zang.
Jon Sa Trinxa is een van de beroemde Balearic DJ’s van het eerste uur.
Trance titanen Armada keerden in 2008 terug naar het beruchte eiland Ibiza....... groter, krachtiger en beter! Als leidende kracht van de hedendaagse dansmuziek en leidende kracht van alle goede dingen van het leven, want ze presenteerden de no.1 DJ ter wereld, Armin Van Buuren
In 2008 werd er een interessante noviteit, geïntroduceerd op Ibiza ’geweldige live muziek’ beroemd gemaakt door Manumission’s: IBIZA ROCKS ! Spoedig gevolgd door diverse clubs die regelmatig feestavonden begonnen te organiseren met live muziek optredens op het podium met beroemde artiesten en nieuw talent naast de meer gevestigde musici. Dus zegt het voort: Ibiza Muziek biedt live muziek sessies en jam sessies op verschillende locaties in het weekend.
In 2012 ruilden de wereldberoemde Nederlandse DJ’s TIESTO en Armin van Buuren hun residenties in Ibiza. De maandag residentie in PRIVILEGE was voor ARMIN met zijn A State of Trance terwijl TIËSTO in Pacha speelde op maandag. In 2010 werden twee titanen van muziek verenigd in TUESDAYS AMNESIA: Armin van Buuren & Roger Sanchez Release Yourself.

2015 wordt het jaar van live muziek van topkwaliteit op Ibiza, gepresenteerd door verschillende clubs, zoals AMNESIA PRESENTS en MUSIC ON met DJ Marco Carola, Ibiza Rocks, GATECRASHER PRESENTS en de recente toevoeging aan live optredens op Ibiza: het unieke Hard Rock Hotel IBIZA met THIS IS HARD ROCK HOTEL.


Geniet van Ibiza Muziek met:

       
Ibiza 4 all, Ibiza Muziek - Alles over Muziek op Ibiza, compleet overzicht.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

© 2006 - 2018 ibiza4all.org