gino en jiri taihuttu > een vader en zoon en twee gitaren
Ibiza Muziek  gino en jiri taihuttu > een vader en zoon en twee gitaren
Gino & Jiri Taihuttu - Een vader en zoon en twee gitaren
Gitaar virtuosen vader Gino en zoon Jiri Taihuttu, beschouwd als grootste wonderkind van Flamenco in Nederland, delen hun passie voor Flamenco op het podium, waar ze hun eigen composities, met een knipoog naar Latin en Jazz, uitvoeren in een magische synergie, met opzwepende klanken, die onmiddellijk hun publiek boeien.
* Gino & Jiri zijn beschikbaar voor boekingen op Ibiza op: 1 mei, 16 juni en van half juli tot half september 2016, maar zijn altijd bereid in te vliegen om uw evenement op te luisteren met een speciaal concert.
ALLE INFO & BOEKINGEN >>

Gino & Jiri Taihuttu:
Een vader en zoon
en twee gitarenÖ
 

Al generaties lang ademt het DNA van de Taihuttu familie muziek....
Zo droeg ook gitaar virtuoos Gino Taihuttu (1961) het DNA op zijn beurt over aan zijn zoon Jiri (1995). Op dit moment, Jiri wordt op dit moment gezien als het grootste wonderkind van Flamenco in Nederland.
Sinds 10-jarige leeftijd, neemt Jiri lessen aan het Conservatorium van Amsterdam, als onderdeel van een speciale klas voor jong talent en samen met zijn leraar (Eric Vaarzon Morel), verscheen Jiri in Nederlandse tv-programma's als 'De Wereld Draait Door' en 'Vrije Geluiden'.

Hun gedeelde passie voor Flamenco bracht vader en zoon Taihuttu samen op het podium, en sindsdien volgden meer dan 300 optredens, waarbij ze hun eigen composities delen met het publiek.
De magische synergie tussen vader en zoon kan alleen worden gecreerd door een bloedband. Eenmaal geraakt door de opzwepende klanken, ben je direkt in de ban.
Met een knipoog naar Latin en Jazz in hun gepassioneerde manier van uitvoeren, hebben ze inmiddels veel Europese landen veroverd, zoals Nederland, Spanje, Noorwegen, Duitsland, BelgiŽ en Zweden.

Gino en Jiri schrijven het grootste deel van hun eigen repertoire zelf. Onder hun composities, zijn soundtracks voor korte films, tv-serie 'Van God Los' en cinema hits 'Rabat' en 'Wolf' te vinden. Voor deze laatste film, behaalden Gino en Jiri een nominatie voor een Gouden Kalf, een prestigieuze prijs van het Nederlands Film Festival, in de categorie voor beste muziek.

soundtrack van de documentaire "Horse of Kings, Thief of Hearts" door Gino & Jiri Taihuttu 

Tegenwoordig hebben de Taihuttu's hun unieke stempel gedrukt op de muziek wereld, waardoor het voor muziekliefhebbers onmogelijk is om te negeren.

Speciaal voor de echte gitaar liefhebbers,
zijn Gino en Jiri Taihuttu een must see, of in feite, een must hear.

Dit jaar, zijn Gino en Jiri van half juli tot half september beschikbaar op Ibiza (Camping Cala Nova).
* Extra: op 1 mei en rond 16 juni, en altijd bereid in te vliegen voor een speciaal gitaar concert !

* Voor informatie en boekingen, contact Gino Taihuttu:

Tel: 077-354 78 25
Mob: 06-12 06 84 62

Ibiza 4 all, Ibiza Muziek - Alles over Muziek op Ibiza, compleet overzicht.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

© 2006 - 2018 ibiza4all.org