deva alchi | muzikant, producer, saxofonist, fluitist en sound healer ibiza
Ibiza Muziek  deva alchi | muzikant, producer, saxofonist, fluitist en sound healer ibiza

DEVA ALCHI - Muzikant, producer, saxofonist, fluitist & sound healer Ibiza

Deva's passie voor muziek, bracht hem als professioneel muzikant over de hele wereld voor saxofoon, percussie, piano, gitaar en fluit optredens, o.a. met het succesvolle GURU JOSH PROJECT, totdat hij in 1996 besloot op Ibiza te blijven. Hij werd een graag geziene muzikant binnen de Ibiza scene, had residenties in o.a. KM5, Blue Marlin, Eden, Manumission, Teatro Pereyra en Sunset Asharam en speelde veelvuldig tijdens opening parties, speciale evenementen, festivals en prive feesten, waar de charismatische muzikant als snel iedereen op de dansvloer kreeg.
Je kunt
Deva Alchi - Sax Ibiza boeken voor optredens tijdens evenementen, trouwerijen of feesten.

De uiterst getalenteerde Deva maakt echter ook al 15 jaar vol overtuiging muziek voor meditaties, cursussen, workshops en spirituele festivals en volgde training bij de Osho Gautama Multiversity in Italie, de OSHO International Meditation Resort in Puna, India, Sound-music healing in Auroville, India, Vision Quest, en het zon en ster Sjamanistisch proces "camino rojo", in Mexico en op Ibiza.
Hij weet, als geen ander, dat klanken ons zenuwstelsel voeden, en dat de primaire functie van het oor is, de neocortex van de hersenen te voeden, en dat je dus genezende klanken kunt gebruiken om het geestelijke vermogen in balans te brengen en de algehele gezondenheid te verbeteren.

Met behulp van vele verschillende instrumenten wordt een atmosfeer gecreëerd waarin je wordt ondergedompeld in genezende klanken, die je de kans geven om vibraties te ervaren tot in de subtiele lagen van je lichaam. Dit zorgt voor een diepe staat van ontspanning en een harmonieus gevoel van balans en welzijn - daarnaast zal het je helpen om "de kunst van het luisteren" te ontdekken, die je naar het 'nu' brengt, waar zelfgenezing van nature gebeurt.

Voor een sound bath gebruikt Deva 150 verschillende instrumenten, zoals houten, bamboe- en kleifluiten, saxofoon, sjamanistische trommels, tibetaanse bellensets, gongplaatbellen, aardegong, kristallen bowlset, tambura, Japanse coto, stormgeluid, oceanische trommel, solfège stemvorken, hand harp, mono cord, Shruti, percussie-instrumenten, Ocarima, Gitaar, Dubbele xylofoon, Yembe, Darbuka, Sound Stone, droomgong, groot geluid windgong, hangend klokkenspel, Wind Gongs, Pulse Tube Chakra, Pseltry, Kantele, Anantar, Tubulon en didgeridoo.

In de wetenschap dat muzikale geluidsklanken de deur naar meditatie zijn en geluid vibraties zelfgenezing teweeg brengen, heeft hij besloten zijn kennis en ervaring te delen door middel van SOUND BATH MEDITATIE (groepsverband), individuele MEDICINAL SOUND SESSIES (1 - 3 personen) en TANTRA SOUND THERAPY (paren of individueel).
Deva Alchi is een van de initiatiefnemers van de aankomende Sound Healing & Therapeutic Music Training met klank onderzoeker, onderwijzer en muziekproducent, Joshua Leeds, gehouden op Ibiza van 18-23 april, 2018.

Ibiza 4 all, Ibiza Muziek - Alles over Muziek op Ibiza, compleet overzicht.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

© 2006 - 2018 ibiza4all.org